Zoeken op de site, hoe moet dat en welke mogelijkheden zijn er?

Links in het scherm vind je het zoekscherm. Selecteer waar je naar zoekt en klik op de knop Zoeken.

Wil je gedetailleerder zoeken dan kan dat via de pagina Uitgebreid zoeken.

mooiemensen.com kan het zoekwerk ook voor jou doen. Als je naar Mijn Voorkeur gaat en jouw voorkeur invult dan sturen we je op verzoek wekelijks je nieuwe matches.