Hulp

Hieronder kun je antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Klik op een vraag in de lijst rechts om het antwoord te bekijken.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Geen nood!

  • Ga naar Wachtwoord vergeten? (boven in het grijze vlak)
  • Voer het emailadres in waarmee je bij ons bekend bent
  • Klik op de knop Nieuw wachtwoord versturen

Je krijgt nu automatisch een nieuw wachtwoord toegestuurd (vanaf dit moment werkt je oude wachtwoord niet meer). Je kunt dit nieuwe wachtwoord als je ingelogd bent wijzigen naar een wachtwoord van jouw keuze. Hoe dit in z'n werk gaat lees je op de pagina Mijn wachtwoord veranderen, hoe doe ik dat?

Laser.EU