Inloggen, hoe gaat dat in zín werk?

In het grijze blok bovenaan de website staan 2 lege vakjes. Voer hier je emailadres en wachtwoord in en klik op de knop inloggen. Nadat je bent ingelogd verdwijnt het grijze inlogvlak. Op deze plaats komt het hoofdmenu van de site te staan.

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem.Voer je emailadres in op de Wachtwoord vergeten? pagina en wij sturen je een automatisch gegenereerd nieuw wachtwoord toe. Je kunt dit wachtwoord hierna wijzigen naar een wachtwoord van jouw keuze. Hoe dit in z'n werk gaat lees je op de pagina Mijn wachtwoord veranderen, hoe doe ik dat?.