Een foto verwijderen, hoe doe ik dat?

• Ga naar Mijn Profiel (boven in het rode menu als je ingelogd bent)
  • Klik in het rechtergedeelte van de pagina bij Openbare foto's of Privé foto's achter de foto die je wilt verwijderen op de link Verwijderen

Je foto wordt direct verwijderd. In sommige situaties kan het zijn dat de foto nog op het scherm zichtbaar is. Dit komt omdat je browser (het programma dat je gebruikt om deze site te bekijken) webpagina's soms opslaat om ze later te hergebruiken (je bekijkt dan een op je computer opgeslagen eerdere versie van de pagina). Klik dan op de knop verversen (Engels: 'refresh') in je browser of druk op de toets F5 op je toetsenbord om de pagina met de laatste wijzigingen er in opnieuw te downloaden.