Extra foto's toevoegen, hoe doe ik dat?

Nadat je bent ingelogd kun je maximaal 8 extra foto's toevoegen op de volgende wijze:

• Ga naar Mijn Profiel (boven in het rode menu als je ingelogd bent)
  • Klik in het rechtergedeelte van de pagina bij Openbare foto's of Privé foto's op de knop Toevoegen
  • Selecteer een foto en klik op de knop Foto uploaden.

Je foto is vrijwel altijd direct zichtbaar voor anderen. In sommige situaties kan het zijn dat de foto's niet direct verschijnen. Klik dan op de knop verversen (Engels: 'refresh') in je browser (het programma dat je gebruikt om deze site te bekijken) of druk op de toets F5 op je toetsenbord. Zorg wel dat je eventuele wijzigingen in je profiel hebt opgeslagen voor je dit doet.