Een ander emailadres opgeven, kan dat?

Je wilt de emails van mooiemensen.com voortaan op een ander emailadres ontvangen? Dat kan, geen probleem! Houd je er wel rekening mee dat je dit emailadres dan ook in het vervolg moet gebruiken om in te loggen?

Zo verander je je emailadres in de instellingen:

• Ga naar Account (rechtsboven in het scherm als je ingelogd bent)
  • Klik op de knop Wijzigen (achter Emailadres in het blokje Login gegevens)
  • Voer het nieuwe/ gewijzigde emailadres in
  • Klik op de knop Opslaan