Over deze site

mooiemensen.com is een idee wat al eind 2006 ontstond: een exclusieve datingsite die alleen maar toegankelijk is voor mooie mensen. Bijna 10 maanden verder was het een feit. De site was af en het idee mocht zichzelf bewijzen.

Uiteraard is er veel research vooraf gegaan aan deze website en wat bleek? Mooie mensen worden vaak helemaal begraven, op "gewone" datingsites, onder de berichten. Een meisje waar wij mee spraken kreeg op haar eerste dag, op een andere datingsite, 1226 reacties met alleen een aantrekkelijke foto. Uiteraard bracht zij in het begin nog de beleefdheid op om eenieder persoonlijk te antwoorden tot zij er achter kwam dat dit een dagtaak ging worden.

In het uitgaansleven worden mooie mensen zelden aangesproken omdat zij toch door hun schoonheid een soort muurtje om zich heen hebben en mensen vaak denken "die is al voorzien of zit niet op mij te wachten"...

Vandaar dat wij bedachten om alle mooie mensen van Nederland onder 1 dak te brengen: een community waar je "onder de jouwen" bent en waar je niet wordt gestalkt of beledigd door hen die geen afwijzing kunnen verdragen. Profielen zonder foto's bestaan niet op mooiemensen.com alsmede proefabonnementen. Gewoon eerlijk, iedereen gelijk en dezelfde opties.

Een deskundig team screent de ingestuurde foto's en bepaalt of iedereen voldoet aan de door deze site gestelde criteria voor aanmelding. Rotte appels worden dus vooraf gefilterd en commerciële aanbieders van 0900 nummers of webcambedrijven hebben dus geen kans. Het team bestaat uit mensen uit de media en modellenwereld, dus aan inzicht geen gebrek.

Het streven is om iedere maand een mooiemensen.com feest te geven, waar je dus de mogelijkheid hebt om deze mensen ook nog eens "in het wild" tegen te komen. Ook voor deze feesten gelden dezelfde strenge selectiecriteria als voor de site zelf.

Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan je lidmaatschap.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de redactie.

Met vriendelijke groet,

Team mooiemensen.com

Laser.EU